Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Granola

16 oktober 2016 12:06
  Övrigt   

Dags att fylla på med mer granola och lite annat gott som tagit slut här hemma så en bakdag tänkte jag få till här idag. Hoppas ni har en fin söndag alla härliga Mandel-människor runt om i landet:)

Anonym

Gott :)

den 16 oktober 2016 @ 14:39

JH

Gott det ser ut, Skulle också behöva baka. Önskar dej detsamma En riktig fin Söndag

den 16 oktober 2016 @ 15:40

Anna

Snälla kan du dela med dig av receptet?

den 17 oktober 2016 @ 12:09

Eva

Här är grundreceptet som jag byter ut ibland och lägger till olika frön och gryn:

5 dl dinkelflingor, 5 dl havregryn, kokosolja ca 1 dl (jag använder Kung Markattas som jag hettar upp lite så den blir rinnande), hackade nötter ca 1-2 dl, solrosfrön ca 2 dl, chiafrön, 1-2 dl solrosfrön, ca 2 dl vatten och riven kokos ca 2 dl och lite kanel.

Rör ihop allt detta i en bunke och häll ut det i en lång panna.
In i ugnen på ca 125 grader i ca 20-40 min OBS: rör om då det lätt bränner och det är olika hur länge det behöver vara inne så lämna inte köket;P
Ta ut och låt det svalna, häll i russin och rör om och förvara den sedan i en tät burk.

den 18 oktober 2016 @ 09:41