Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Grekisk inspiration...
26 juni 2011 11:49
  Övrigt   

Så här såg det ut på den restauranten som vi oftast var på på Kreta...
Chefen som ägde stället satt lugnt under sin "boss"-skylt med fotot på honom självt hängandes bredvid. Han satt där han satt och tittade lugnt på medans alla andra sprang omkring och hjälpte gästerna...
Kanske skulle fixa en egen "boss"-skylt till webshoppen också... ;P
Vilaplagg på väg...
25 juni 2011 19:16
  Vila   

Det kommer in massa snyggt nu i veckan =)
Här är en liten tjuvkik på några godsaker från VILA.
De två översta plaggen vet jag att ni är många som längtat efter så håll koll här i veckan, ponchon kostar 499 kr och långkoftan kostar 299 kr.
Den coola animaltunikan kostar 249 kr och den enfärgade kostar 299 kr.
Alla plagg som kommer in nu och framåt är från "preautumn"-kollektionen vilket innebär att det är en försmak på hösten men att det är plagg som man kan använda redan nu ;)
Midsommardagen...
25 juni 2011 12:36
  Outfits   

Brrrrr här var det kallt på Öland, fick byta om från midsommarklänningen och ta på mig jeans istället;P
Nu ska vi iväg till min pappa som har vernissage här i dag på "Himmelsberga" så barnen sitter och ritar teckningar till honom just nu.
I dag har jag på mig "funky"-jeans, "officiel"-linne och underbara skjortan från Only som jag tyvärr tror är slut nu ;P

Hade ni en skön midsommarafton i går eller blev det kallt och regnigt hos er?
Hemma igen...
24 juni 2011 11:11
  Outfits   

Vi landade runt två-snåret i natt och jag måste bara säga en sak.. brrrrr vad kallt det kändes, 20 grader KALLARE än vi haft den här veckan på Kreta där man gått barbent hela tiden i 30-gradig värme;P
Nu är det full fart här hemma för planen är att vi ska komma ner till Öland i eftermiddag om vi blir klara med allt här.
Tvättning och packning pågår för fullt och Kalle är nu på webshoppen för att jobba en timme eller två så jag hoppas att allt flyter på här hemma så vi kommer i väg i hyffsad tid.
Som tur är så finns det några ställen på Öland där man dansar runt midsommarstången först i morgon så barnen får midsommarfirandet då istället ;)

Jag har på mig sköna tunikan "Hera Jersey Tunic", "officiel"-linne under, västen "afia" ochleggingsen "edita 3/4".

Ha en underbar midsommarafton nu alla söta Mandel-människor =D
Sommartider...
23 juni 2011 10:10
  Outfits   

Evelina har på sig shortsen "Betty Shorts", skjortan "Janita 3/4 Tunic", sjalen "Daiki Scarf" och väskan "Virabello Travel Bag". Emmelie har på sig shortsen "Papia Shorts", skjortan "Ivy Loose Long Shirt" och matchar med väskan "Southfield Bag".

Evelina har på sig klänningen "Lemonmoon True Tunic", jeansjackan "Westa Denim Jacket", halsbandet "Dana Necklace" och håller i väskan "Loni Travel Bag". Emmelie har långklänningen "Almond Long Dress", sjalen "Ly Tube Scarf" och väskan "Donna Leather Cross Over".

Evelina har på sig shortsen "Lullu Highwaisted Shorts", "Officiel Tank Top", hatten "Lioni Hat" och väskan "Toxic Bag". Emmelie har på sig shortsen "Omma Boyfriend Shorts", tröjan "Mega" och väskan "Aimi bag".
Sätt färg på tillvaron...
22 juni 2011 10:00
  Outfits   

Emmelie har på sig klänningen "Bia Long Top" och rosen "Party Flower Brosch". Evelina har på sig linnet "Officiel u-neck", klänningen "Lotus Strap Tunic", sjalen "Lassi Scarf" och ringen "Leopard Ring".

Evelina har på sig klänningen "Telest Dress" och ringen "Leopard Ring". Emmelie har kjolen "Ayano Skirt" och blusen "Herm Shirt".

Emmelie har på sig klänningen "Stairs True Dress" och bältet "Edwina Double Belt". Evelina har på sig klänningen "Sero Tunic", blusen "Herm Shirt" och halsbandet "Unity Necklace".
Nu är den häääääääär!!!!
22 juni 2011 08:59
  Only   

Nu kom postis äntligen med "China Top" så var med här vid 11 idag så ni inte missar den...
Bröllopsfin...
21 juni 2011 09:54
  Outfits   

Emmelie har på sig klännigen "Regitze" och armbandet "Kajsa". Evelina har "Demand Dress" och "Party Flower Brosch".

Evelina har på sig klänningen "Summer Flower Dress", "Lumma Scarf" och väskan "Karisma". Emmelie har på sig "Heather Dress" och "Day Bolero".
Nu kom påfyllningen av tubsjalen...
21 juni 2011 09:17
  Vila   

Nu kom postis äntligen med påfyllningen av tubsjalen "Maria Scarf", så var med här vid 11.00 idag så ni inte missar den, den sålde ju slut supersnabbt sist;P
Missa inte VILA-koftan...
20 juni 2011 16:33
  Outfits   

Jag maste bara tipsa er om den suverana koftan "saint tropez" som kom in i fredags... jag har den nastan varje kvall har och den ar perfekt till allt, bade oppen och stangd =P
Har har jag med jeansshortsen "naya", "officiel"-linne och underbara "amaya"-toppen till.
Nu ar det forresten inte langt kvar tills den nya leveransen av "amaya"-toppen/linnet kommer in =)
Tack for i dag, nu ska jag slanga mig i poolen for jag rinner bort har vid datorn i hettan =P
  Föregående   Nästa