Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Fredagsmöte...
10 juni 2011 08:39
  Outfits   

Nu är det snart dags för våra fredagsfruksot här på webshoppen.
Det blir den sista på flera veckor där vi alla är samlade samtidigt för snart drar ju semestrarna igång här ;)
I dag har jag på mig nya coola animal-linnet som kommer i dag "sorose" som jag verkligen rekommenderar, det är en döskön oversizemodell som är underbara att ha på sig nu i sommar =)
Jag har det nya gula "officiel"-linnet under och sköna "funky foxy 3/4" som jag hoppas ni alla har fyllt på semeser-garderoben med nu för nu kommer de inte in igen!!!
Regnig dag i butiken...
9 juni 2011 15:28
  Butiken   

I dag jobbar Evelina hela dagen i butiken för Elina är ledig idag då hennes syster tar studenten ;)
Jag var nere och löste av för lunch och passade på att fota lite snabba kort så ni får se hur vi har det i stan ;P
Evelina har på sig ett nytt suuuuuperfint VILA-linne som kom in i dag så det fotas i morgon, kommer i marin och hallonrött också... vad sägs om kanonpriset 179 kr =D
Inköpsmöte med SOYA...
9 juni 2011 13:51
  Övrigt   

Nu har jag precis varit på inköpsmöte med SOYA och beställt in "prespring" som det är leverans på november-december månad. Det var en superfin kollektion med massa bra plagg till julens alla fester och glöggmys.
Den här kollektionen är alltså en övergång mellan vinter och vårkollektion som funkar att ha direkt i säsong och hela vägen in till nya året och kommande säsong.
Beställde även in en supersöt pyjamas som är en perfekt julklapp... fina smalrandiga byxor (i rött eller i blått) med fint ribbat vitt linne till =)
Tyck till...
9 juni 2011 10:34
  Only   

Den här klänningen/tunikan från ONLY finns att få tag på nu för omgående leverans i flera olika färger.
Vill ni att jag ska ta in den eller ej, priset är 179 kr....
Smooooothie...
9 juni 2011 08:23
  Outfits   

Ett snabbt kort hemifrån innan jag åkte till jobbet i dag ;P
Jag börjar nästan alltid vardagarna med en smoothie (eller gröt) och i dag var det med hallon, banan, kanel, linfrön och mjölk - perfekt start på dagen tycker jag ;)
Nu är jag på webshoppen och i dag kommer det upp massa fina plagg, bla ny väska, skön sommartop, fin tunika/klänning och lite annat smått och gott =)

I dag har jag på mig "duffy jeans 1099", "officiel"-linne, "bowie"-linnet som jag verkligen rekommenderar (det finns fortfarande några få kvar såg jag just). Smyckena för dagen är nya örhänget som kom i går "peline", "ajo", "nine life", "tyra"-armbandet och såklart "glow"-ringen och "eternity"-ringen.
VILA-plagg på väg...
8 juni 2011 20:59
  Vila   

Här är lite gosaker som kommer in nu i juni månad.
Den blommiga skjortan här är bara såååå fin, rekommenderas verkligen!!!
Den gula bredvid är den som många av er blev galna i från kollektionsmötet i vintras, ev. kommer den i korall och i vitt endast och har kanonpriset 299 kr.
Den underbara långkoftan kostar 299 kr.
Långkjolen (249 kr) bredvid är bara såååå cool, långt sprund hela vägen på sidan och så är den sydd så det ser ut som man har en kort kjol under så därför blir inte sprundet för "avslöjande" =)
Nybeställt...
8 juni 2011 19:09
  Vila   

Dagens leggings med spetskant nertill sålde ju nästan helt slut direkt så nu har jag beställt in en ny modell med spetskant.
Det är vår älskade "officiel"-kvalitet som nu kommer som 3/4-längd med spetkant nertill i svart. Har vi supertur är de här redan på fredag men troligtvis blir det på måndag eller tisdag ;P
Efterlängtad tunika...
8 juni 2011 12:56
  Vila   

Snart kommer äntligen den här superfina klänningen/tunikan från VILA in till oss.
Den kommer som synes och i en grå kombination, priset är 399 kr och den kommer inom en vecka ;P
En dagens på Evelina och Emmelie...
8 juni 2011 10:28
  Outfits   

Evelina har på sig kjolen "Tour Skirt", skjortan "Ivy" och armbandet "Dat" som kommer upp idag. Emmelie har på sig coola byxorna "Buus" och "Officiel Long Tank".
Godmorgon...
8 juni 2011 08:48
  Outfits   

I dag har vi en halvmulen dag här men jag hoppas på sol lite senare i iaf ;)
Nu ska vi snart sätta igång att fota dagens plagg och i dag kommer äntligen hoodiesen med text (som vi haft tidigare på tishor) tillsammans med lite annat smått och gott.

I dag har jag på mig "edita 3/4", "officiel"-linne, underbara tunikan "izabella" och favvosjalen "smily".
Smyckena för dagen är "nine life", "ajo", "we", "cornelia", "join leopard", "tyra"-armbandet och såklart "glow"-ringen och "eternity".
  Föregående   Nästa