Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Inköpsmöte med VILA...
7 juni 2011 15:21
  Vila   

Nu har jag precis haft inköpsmöte här på webshoppen med VILA och det var en heeeelt grym express-höstkollektion!
Underbara knalliga färger och coola print som känns härligt nytt, leverans i augusti-oktober månad är det på dessa plagg ;)
Tyck till snabbt...
7 juni 2011 12:26
  Vila   

Om en halvtimme ska jag ha kollektionsmöte med VILA här på webshoppen och kika på första höstexpressen som är coolt 70-talsspirerad med starka färger och snygga mönster i lite inka/indianstil...
Vad gillar ni den här ponchon som kostar 349 kr, leverans i september månad. Var gärna med och tyck till här =)
Plagg på väg in...
7 juni 2011 12:13
  Only   

Den här coola toppen med superfin rygg (syns lite dåligt på kollektionsfotot) kommer snart in här. Det är en bredare mudd nertill så den sitter superfint på och har kanonpriset 199 kr. Kommer i treolika färger och har vi tur så är den här redan innan helgen =)
Jeansshortsen kommer i två olika tvättar och kostar 279kr.
En dagens på tjejerna...
7 juni 2011 10:20
  Outfits   

Evelina har på sig underbara tunikan "Megan 2". Emmelie har på sig klänningen "Novelle", västen "Evan", "Join Steel Balls" och halsbandet "Tango".
Wiiiiihoeee...
7 juni 2011 09:12
  Outfits   

I dag kommer väskorna som ni röstade fram här förra veckan!!!
Stor suverän modell på väska i cool kappsäckmodell, småblommigt lite ruggat tyg som ger en lyxig känsla, rekommenderas verkligen =)
I dag har jag på mig supersköna leggingsen "edita 3/4", "officiel"-linnet, tunikan "hera jersey tunic" och västen "lacelove". Smyckena för dagen är "cornelia", "glow ring", "eternity", "tango"-halsbandet , "join leopard och "tyra"-armbandet.
Vit vitt vitt...
6 juni 2011 21:02
  Butiken   

Nu har Kalle precis kommit hem från att ha målat sista omgången på golvet i butiken och även listerna runt om.
Nu ska det bara torka över natten så kan Elina hänga tillbaka alla kläderna så allt är piffat och klart till öppnng i morgon =)
Sommarlyx...
6 juni 2011 18:43
  Övrigt   

... att låta tvätten torka utomhus så lakan och handdukar doftar sommar - loooove it =D
Har i dag på mig sköna (dunderskrynkliga) linnet/tunkan "Sari Organic" som jag verkligen rekommenderar dessa varma sommardagar och under har jag jeansshortsen "omma".
Midsommarklänningar...
6 juni 2011 09:51
  Vila   

Nu är ju sommarvärmen här (för många i af ;P) och om mindre än en månad så är det midsommar ;)
Här är två sommarfina klänningar från VILA som kommer in nu i juni månad.
Bägge två kostar 399 kr och kommer i två-tre olika färgkombinationer.
Söndagsjobb...
5 juni 2011 17:28
  Butiken   

Nu har jag och Kalle varit i butiken och städat och Kalle gjorde första strykningen på golvet. Om några timmar ska han tillbaka och måla hela golvet så det hinner torka till i morgon då han ska måla sista omgången.
Svårigheten med den här typen av fix i butiken är ju att det tar ju tid mellan torkningarna och vi kan ju inte stänga butiken en vanlig dag bara för att få målningen klar så det är endast dessa röda helger med extra dagar som vi kan passa på att få sånt här gjort.
Kan ju säga att det tog emot i morse när man satt och åt frukost i strålande sol att sätta sig i bilen för att åka in till butiken och fixa i stället för att njuta av fina vädret... men men sånt är livet ;P
Håkan Hellström-konserten...
5 juni 2011 11:41
  Outfits   

Vilken heeelt underbar kväll det var i går på Håkan-konserten här i Göteborg. Så mycket underbara glada människor och en helt grym konsert =)

Jag hade på mig "duffy"-jeans, "officiel"-linne , OBJECT-linne (slutsålt) och favvo-kavajen "zakka" och självklart nya halsbandet "tango" =).
Nu ska vi in till Mandel jag och Kalle och måla golvet i butiken - tjohoooo ;P
  Föregående   Nästa