Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllning...
16 december 2011 14:39
  Shopping   

Vill bara smyga in på kalles "frågestund" och tipsa er om dagens påfyllning som ni inte får missa, för de populära "dopa leggings" kom precis innanför dörren och även flera "Älskad-smycken" så var med kl.15.15!!! =)
Fredagsmys med Kalle är igång...
16 december 2011 14:00
  Övrigt   

Då var det dags för en liten frågestund! Endast roliga frågor besvaras ;) Det kan vara frågor som rör personal, antal kunder eller något annat kul. Skriv namn så är det lättare att svara. Ibland kan det ta några minuter för mig att få fram svaret. Då kör vi =)
Fredagsmys med Kalle...
16 december 2011 11:17
  Övrigt   

I eftermiddag vid 14.00 så tar Kalle över bloggen för lite fredagsmys. Då kan man ställa roliga frågor om olika saker!
Det kan vara frågor som "vilket plagg har flest kommentarer" eller "hur många kunder finns det i Eslöv". Det är bara att fråga så kommer svar efter förmåga!
Vi lägger upp inlägget vid 14.00 (så börja inte fråga här).
Tjohooooo...
16 december 2011 10:50
  Shopping   

Älskad-smyckena har kommit nu så var snabba så ni får tag på era julklappar nu för de säljer snabbt som tusan!!!
Vi har även fyllt på i butiken i stan så passa på alla ni som kan ta er dit!
Hi hi hi...
16 december 2011 10:02
  Outfits   

Fredag igen och snart är det fjärde advent! Veckorna bara springer iväg... Här kommer en fredags-dagens från webshopen =)

* Fanny har på sig nya tröjan "Ginni", linnet "Officiel Tank Top", byxorna "Funky HW", nya armbandet "Zambia" och halsbandet "Filigran" som kommer upp idag.

* Joline har på sig nya tröjan "Shadow" och byxorna "Funky HW".

* Therese har på sig skjortan "Linn", linnet "Officiel Long Tank", strumpbyxorna "Kental" och nya koftan "Deanna".

* Eva har på sig byxorna "Gli", tunikan "Elves Dress" och OBJECT-kavajen "Gable".
Goooodmooooooorning...
16 december 2011 08:58
  Outfits   

Nu ska vi snart ha våran fredagsfrukost här på webshoppen så hela gänget är samlat=)
Som ni kanske märkt nu så funkar det med kortbetalningen igen på webshoppen. Vi var många e-handlare som drabbades av detta igår, inte så vältajmat mitt i julhandeln direkt men nu ska allt vara igång som vanligt så det är bara att shoppa loss här igen =)

I dag kommer en såååååå snygg cardigan från OBJECT som ni bara inte får missa, nya våfärger på VILA:s underbara oversizetröja med knapparna i ryggen kommer nu också (vi har haft inne snarlika modeller flera gånger som säljer slut snabbt varje gång).
Nu är det dags att köa in till kaffemsakinen här, ses snart;P

Jag har på mig favvobyxorna "Gli", coooola tunikan "elves dress" som jag verkligen rekommenderar och OBJECT-kavajen "gable".
Håll tummarna...
15 december 2011 18:21
  Shopping   

Älskad-smyckena säljer ju som tusan nu och ni är många som vill ha fler så ni hinner få dom till julafton såklart...
Jag la in ytterligare en order idag och fick just besked på att den preciiiiis kom med i dagens sändning så snälla håll tummarna här för att postis åker i rekordfart så vi får dom i morgon!!!
Påfyllning...
15 december 2011 14:25
  Shopping   

Tjoohooo äntligen har "Funky Highwaist" i svart och vinrött kommit =)
Det blir även påfyllning från butiken med dagens "Hit"-plagg som bara sprang iväg och även underbara smycken från EDBLAD, så missa inte allt detta kl.15.15!!!
Musikhjälpen i P3
15 december 2011 13:36
  Övrigt   

I år sänder P3 programmet "Musikhjälpen" från Göteborg så jag var nere nu på lunchen och skänkte två kassar med vantar och passade även på att registrerade mig för en insamlingsbössa som jag gick runt och skramlade med.
Nu står bössan här på kassadisken i butiken så jag hoppas Göteborgskunderna fortsätter att skänka pengar till insamlingen, på lördag ska jag lämna in den och då hoppas jag kunna lämna in en välfylld bössa (den är nästan halvfull redan nu så det ser lovande ut).
Information
15 december 2011 10:48
  Övrigt   

Fick tyvärr just besked från Auriga som är vår samarbetspartner när det gäller kortbetalning. Just nu har de problem och man kan därför inte betala med kort här på webshoppen.
Det är alltså bara faktura som går att betala med i nuläget.
  Föregående   Nästa