Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Information.
27 augusti 2012 20:04
  Övrigt   

Om någon haft problem att komma in på bloggen och webshoppen i eftermiddag/kväll så beror det på strul där våran server driftas.
Det tog ett tag innan vi uppäckte detta då det skedde efter arbetstid men nu ska allt fungera som det ska.
Wiiiihoeeeeee!!!
27 augusti 2012 14:45
  Shopping   

Nu jäklar blir det massa efterlängtade påfyllningar här kl 15:15...
Suveräna kavajen "maya zip", koftan "dobble", jeansfärgade "cleave 50 163", superfina spetsklänningen "clara"kommer upp i dag!!!
Det blir även påfyllning på baskoftorna "rob" i både lång och kort modell och de grå jeansleggingsen "cleavo" som vi redan haft inne två gånger här=D
Armytrend...
27 augusti 2012 12:50
  Shopping   

Armytrenden är ju tillbaka och här har ni lite godbitar som väntas in närmsta tiden=)
Jackan kostar 459kr, jeansleggingsen "funky hw coated" kostar 349 kr och tubsjalen kostar 159kr.
Med lite tur så kommer dessa in närmsta veckan.
Tre dagens...
27 augusti 2012 10:17
  Outfits   

Ja solen skiner som sagt på oss här i dag - såååå härligt=D
*Fanny har på sig den nya coola chiffongskjortan "eline" med säsongens viktiga paljettdetalj som är helrätt nu. Hon har ett "officiel"-linne under och sköna jeansen "skinny nynne".
* Joline har på sig nya ponchon "alma" med toppen "officiel 3/4" under och snygga vaxade "funky HW leggings 2" i vinrött som kommer upp i dag - missa inte!!!
* Therese har på sig nya Vila-toppen i spets "luko" med linnet "maxi my lace" under och sköna "funky highwaist leggings.
Solig höstdag...
27 augusti 2012 08:34
  Outfits   

Solen skiner här i Göteborg i dag men det är småkyligt så man känner att hösten är på väg... även om vi såklart har massor av härliga soliga dagar kvar=)

Jag hoppas ni alla haft en härlig helg och känner er laddade för ny vecka, löningsperiod är det ju nu också och det är ju alltid trevligt=)

Jag har på mig sköna Object-klänningen "Petula X SS Dress" som jag absolut rekommenderar och mönstrade leggings som kom för 2 veckor sedan (tyvärr redan slutsålda men vi väntar ju in andra mönstrade coola leggings snart).
Smyckena för dagen är "naran", "alice must", "join leopard", "courtney" och "leopard"-ringen.
Psssst...
27 augusti 2012 08:08
  Only   

I dag kommer den fina Only-ponchon in!!!
Fixarhelg
26 augusti 2012 15:32
  Ledig   

Vi har grejat och fixat här hemma hela helgen och tyvärr haft lite bakslag med en del av vårt stenprojekt på uppfarten då mycket av fogen som vi la i fredags regnade bort i går och i natt=(
Får se vad vi måste göra åt det, kanhända är alla timmar vi la ner i fredags på detta (Kalle 10 timmar och jag 4) ogjort och vi är tillbaka på ruta ett, lite tungt just nu får jag erkänna.

Hur som helst så försöker jag sysselsätta mig med annat nu istället så i dag har jag planterat blommor och fått lite höstfint på balkongen och på vår stenaltan.
De viktiga detaljerna...
26 augusti 2012 14:23
  Shopping   

Det är verkligen de små detaljerna som gör det där lilla extra.
I höst syns det ju mycket paljetter, nitar och glitter på kläderna och här ser ni två favvoplagg som kommer inom ca en månad.
Coola koftan med paljtter på axlar som ger den rätta armylooken kostar 359 kr.
Fina partyklännngen kostar 279 kr och har snygga paljetter runt hela ringningen.
Fokus på benen...
25 augusti 2012 22:52
  Shopping   

Det kommer in massa nya coola leggings i september månad, både enfärgat och mönstrat.
Trenden med blommiga leggings är bara i starten nu och kommer att fortsätta starkt till våren 2013 så var med redan nu från början.
De blommiga leggingsen kostar 199 kr och de leopardmönstrade kostar 179 kr.
Only gör en ny cool jeansleggings som är lite högre i midjan (påminner om funky hw) och som har coola zipdetaljer med blankare tyg bredvid på sidorna som blir en snygg effekt.
Dessa kommer in nästa månad och kostar 359 kr.
Husmorstips någon?
25 augusti 2012 21:30
  Övrigt   

Jag har städat och grejat här hemma och tänkte till slut ge mig på några silverfat som säkert inte blivit putsat på flera år...;P
Jag har hört någonstans att det ska finnas bra knep så man inte behöver putsa bit för bit utan bara doppa ner i vatten blandat med något...
Någon som kan rekommendera bra knep på hur man lätt putsar silver?
  Föregående   Nästa