Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Härlig hotellfrukost...
17 augusti 2012 09:55
  Outfits   

Solen strålar och vi har en underbar dag här i Stockholm i dag=)
Det blir full fart för mig i dag då jag har inköpsmöten kl 10:00, 11:00, 12:00, 13:00 och 15:00.
Kameran och datorn är med så ni kommer att få se en hel del härifrån mässområdet hos Bestseller, får se dock när jag kommer ifrån för att fixa inlägg till er=)

Jag har på mg suveräna "seam dress" och coola franstunikan "betti".
Förberedelser på tåget...
16 augusti 2012 19:00
  Övrigt   

Ja nu sitter vi på tåget på väg till Stockholm och mässan.
I morgon har jag möten inbokade hela dagen med start kl 10:00 så jag använder tiden här på tåget till att gå igenom höstens och vinterns kollektionsinköp.

psssst... leggingsen jag har på mig kommer upp i morgon och då kommer även jeansleggings i "funky hw"-modellen i en ny suuuupersnygg ljus tvätt som ni bara inte får missa =)
Jag har beställt in den igen!!!
16 augusti 2012 13:58
  Object   

Den här superfina Object-kappan (som jag själv tagit) har ni ju verkligen gillat så nu har jag precis beställt in den igen.
Supercool modell på höstkappa som jag verkligen rekommenderar.
Ha koll på webshoppen nu för den bör komma i början av nästa vecka=D
Nybeställt...
16 augusti 2012 12:40
  Shopping   

Ni har verkligen gillat de snaste topparna vi haft inne med tiger-och leopardprint så nu beställde jag in den här coola från Vero Moda.
Det är snygga glittriga detaljer i tyget vilket är helrätt den här säsongen, priset är 159 kr och den bör komma nästa vecka.
Missa nu inte...
16 augusti 2012 10:18
  Shopping   

Nu kl 11:00 blir det påfyllning av fyra mycket efterlängtade plagg: "new elise", "dobble cardigan", "shanne" och "skinny reg. ultimate" så var snabba nu alla ni som missat dom tidigare!!!
En solig dagens på tjejerna...
16 augusti 2012 09:55
  Outfits   

Ja solen strålar även dag här i Göteborg (och runt om i landet också hoppas jag).
I dag kommer det upp massa fina höstplagg och flera efterlängtade påfyllningar såsom "new elise"-tröjan, "shanne" i vinrött och suveräna jeansen "skinny reg. ultimate".

*Joline har på sig de nya svarta "skinny reg. ultimate" som kommer i dag (och även påfyllning i de andra blå nyanserna), "live love lace"-linnet och fina "mille flower".
* Therese har på sig nya superfina stickade tröjan "serran" som kommer i dag, "maxi my lace"-liinnet och coooola "skinn"-leggingsen "any".
Skön start på dagen...
16 augusti 2012 09:04
  Övrigt   

Jag och Kalle unnade oss en frukost på Lasse Maja så jag njöt av en härlig meze-frukost med youghurt och fruktsallad, mmmmm=)
Barnen är med mormor nu för i eftermiddag drar jag och Kalle till Stockholm för modeweekend där med inköp hela fredagen som avslutas med stor fest på kvällen.

I dag har jag på mig suveräna "izumi"-tunikan, surface-linne och "funky hw punch" och favvo-halsbandet "katrine".
Påfyllningar...
15 augusti 2012 14:35
  Shopping   

Flera av er har väntat på påfyllningen av "Rob"-cardigan i både den korta samt långa modellen och idag kom dom äntligen!!! Det blir även påfylllning på "Funky hw denim" i mörk och ljus tvätt. Kl. 15:15 är det som gäller... =)
Två dagens...
15 augusti 2012 10:23
  Only   

Ja här får ni se den efterlängtade koftan från Vila som kommer som synes och i grått i dag=)

* Jag har på mig en ny cool modell på mc-jacka i mjuk fin fakeskinnkvalitet som kommer upp i dag "lara", "my lace"-linne och "asi"-legggingsen.

* Joline har på sig omlottkoftan "pipi" och nya fina Vila-chinosen "ollay" som sitter superfint på.
Goodmoooooorning
15 augusti 2012 09:18
  Outfits   

I dag skiner solen här i Göteborg så vi har en underbar sommardag=)
Nu kommer ju den efterlängtade omlottkoftan från Vila som jag vet att många av er väntat på, i dag kommer även de snygga chinosen som jag tipsade om här för ca en vecka sedan=)
I dag kommer även klänningen jag har på mig här som jag norpade själv direkt, rekommenderas verkligen) och massa härliga knallfärger på långt linne med spetskant nertill=)

Jag har på mig favvo-leggingsen "asi", nya Object-klänningen "petula" som kommer upp i dag och halsbandet "katrine".
  Föregående   Nästa