Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter
Påfyllningar!
25 november 2015 14:01
  Shopping   

Dagens suveräna påfyllningar!
Doftljus från Edblad, superfina "Vistampa" som rusade iväg så snabbt igår, långkoftan "Riva" och storsäljarna "Vicommit Coated". Var med kl. 14:30!
Kollektionsmötet med Only
25 november 2015 12:50
  Kommande plagg  /  Only   

Jag var på kollektonsmöte med Only i tisdags och köpte hem massa fint till våren/sommaren 2016 och tom lite till hösten också då det gäller att lägga kapporna i tid.
Underbara somriga print med blommor, fjärilar och fina pailseyprint syns mycket nästa år.
Jag kunde bara inte motstå den galet coola bomberjackan som ni ser på mig, känns som en modell som man kan hitta med välkänt märke och prislapp därefter men nu kostar den istället 479 kr=)

Det är leverans från maj-juli månad här.
Inspiration från tjejerna.
25 november 2015 10:00
  Outfits   

Ja i dag får ni bara inte missa suuuperfina bomberjackan "VmLilly" som Therese har på sig här - superfin rosa nyans också (kommer även i svart). Byxan är grymma ViCommit Zip.
*Eliin har på sig fina toppen med fin liten spetsdetalj och små knappar upptill så en perfekt vardagstop med det där lilla extra. Jeansen är suveräna Olivia Denim New.
Påfyllning i daaag.
25 november 2015 09:49
  Shopping   

Suveräna VmJappa-klänningen med 3/4-ärm kommer upp idag kl 11:00 så var snabba nu alla ni som inte hann med i förrgår - sååå fin modell verkligen=)
Gooodmorning...
25 november 2015 08:54
  Outfits   

En gråmulen regnig dag har vi i Göteborg i dag, det hade ju varit sååå mysigt om vi fick lite snö här som kunde ljusa upp lie för nu är det väldigt grått och mörkt.
Hur har ni det runt om i landet, är det snö eller ser det ut som hos oss?

I dag kommer en heeelt fantastiskt snygg bomberjacka i fin blankare kvalitet i quiltad look (Charlotte har redan norpat den rosa själv), den här kan man ha inne nu och sedan är den perfekt att ha som vårjacka. Nu kommer en fin vardagstop med liten spetsdetalj, skön tröja, ny färg på fina ViNeck och en suuuperskön längre cardigan med cool krage.

Jag har på mig grymma Easy-byxan som det nyligen blivit påfyllning av (179 kr), "ViGyras"-linne, "Vihilal"-cardigan (Riva-cardigan är väldigt snarlik den här). Halsbandet "VmAmina", armbanden "J3" och örhängena "Geo".
Mjuka upp shoppingfingret nu.
24 november 2015 13:56
  Shopping   

I dag blir det nämligen flera suveräna påfyllningar.
Bomberjackan "VmJappa" är ju den här månadens dunderstorsäljare så den kommer in yttelrigare en till gång här från small-xl så jag hoppas ni hinner med att få tag på den nu, heeelt suverän modell (jag går själv och väntar på att det ska komma retur i min storlek så jag kan få den själv).
Nu blir det även påfyllning på suveräna Vinaja-cardigan som är perfekt både till vardags och snyggt över en klänning odyl till julfesterna.
Idag kommer äntligen fantastiska weekendbagen "Totally Royal" som varit slutsåld länge, det är en heelt fantastiskt mjuk fin skinnkvalitet så den här rekommenderas verkligen (vi har haft den här modellen i flera år och den är helt suveränt).
NU kommer även påfyllning på suveräna hamam-handdukarna i bägge modellerna och lite annat smått och gott så håll koll på webshoppen nu kl 14:30.
Om en månad är det julafton...
24 november 2015 10:48
  Eva tipsar   

Ja nu är det precis en månad kvar till julafton och visst är det skönt att handla julklapparna i tid så man får njuta av allt mysigt som hör julen till i lugn och ro.
Suveräna julklappstips är omtyckta hamam-handdukarna som är perfekta då de inte tar mycket plats i strandväskan/semesterpackningen och absorberar bra då det är i den rätta turkiska bomullen med längre fibrer.
Jag använder även en hamam-handduk till min yogapass till alla liggande och sittande övningar då det är skönt att ha något över yogamattan och då är de här perfekta.

Fint att göra härliga julklappsset och då passar det ju perfekt att lägga med några av Edblads fina produkter tex tvål, handcreme eller duschcreme.
Inspiration från tjejerna.
24 november 2015 10:24
  Outfits   

Ja ni kommer väl ihåg blusen med spetsen upptill i fjol som sålde som tusan (vi var många här på Mandel som tog den själva). I dag kommer en ny variant som är mycket snarlik den som ni ser på Elin här och den rekommenderar vi såklart verkligen - perfekt både till fest och vardags.
Therese har på sig ny modell i dunderstorsäljaren "VmJappa"-serien som är i fin v-ringad modell med nätt 3/4-ärm.
Pssst...
24 november 2015 09:44
  Eva tipsar   

I dag kommer den superfina Vila-kavajen/cardigan som jag tipsade om här förra veckan - sååååå fin!!!
Brrrrrrrrrrr...
24 november 2015 08:58
  Outfits   

Hi hi hi ja det var rejält blåsigt och kallt OCH regnigt när vi skulle ta dagens-bilden här i dag ska ni veta så nu är det skönt att sitta framför skärmen med en stor kaffe och få tillbaka värmen=)
I dag kommer det in massa fint till julfesterna, både festklänning i svart spets och fina mönstrade tunikor så det ska nog finnas något till alla här=)

Jag har på mig sköna koftan "VmDemi" som jag verkligen rekommenderar - sååå varm och skön i vinterkylan. Linnet är Vigyras och jeansen storsäljaren "Olivia Denim New".
  Föregående   Nästa