Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Nybakat...

8 februari 2010 22:10
  Övrigt   

Nu har jag precis tagit ut mina nybakade... halvbrända bröd ur ugnen ;P
En kompis tipsade om detta bröd som lär vara helt fantastiskt, snart har det svalnat så vi kan testa det, hela nötter, fikon och aprikoser (fast jag tog torkad guava i stället) är det i.
Nu har vi ju kört GI en hel månad och det har gått rikitgt bra, massa nya recept och lagom mycket fuskande med en semla här och där ;P

ser supergott ut!

den 8 februari 2010 @ 22:20

Johanna

Det där är super gott .. Finns nästan inget bröd som kan slå det :)

den 8 februari 2010 @ 22:30

cissi

Kan ni inte ta in mer kläder som inte bara är basic?? Ni har så mycket vanliga linnen å t-shirtar som man kan köpa på vilken affär som helst.. Har läst att det är fler som vill ha inte mer "fina" kläder :) Annars är det en härlig websida :)

den 8 februari 2010 @ 22:35

Eva svarar

Cissi, när vi startade webshoppen hösten -08 så hade vi knappt några basplagg men det var så många kunder som vllle att vi skulle ta in basplagg så därför har vi det nu =)
Vi lyssnar på er och försöker hitta plagg som ska passa så många som möjligt ;)

den 8 februari 2010 @ 22:47

Karin

Håller med Cissi! Lite mer fräcka kläder som inte är varken party eller basic utan bara "vanligt snygga", typ de två första tunikorna som ni tog in från Monrow. Jag älskar båda och har använt dem jättemycket!

den 8 februari 2010 @ 23:15

Malin

Jag brukar baka bullar med papaya och sesamfrö. Så sött och gott!

den 9 februari 2010 @ 07:14

CT

Jag gillar blandningen av basplagg och andra lite mer "udda" plagg. Så skönt att sitta hemma och klicka hem basplaggen och slippa rusa ner på stan i stressen efter jobbet, de basplagg ni har är ju av superfin kvalité och bra pris. Så fortsätt gärna med en bra blandning!

den 9 februari 2010 @ 07:51

Hanna

Ser jätte gott ut. Är det samma bröd som du bakade för ett tag sedan som vi fick receptet på? Annars kan man få receptet på det här också? //Hanna

den 9 februari 2010 @ 08:16

Annika

Jag tycker också att ni har en jättebra blandning av både basplagg,vardagsplagg och lite finare plagg till fest...och som sagt basplaggen är av så bra kvalitè...Fortsätt så här!!

den 9 februari 2010 @ 09:19

Emma

Jag tycker ni har en bra mix av allting! :) Men vet du om ni kommer att få in nå mer av lizette love long tank (only) i lila..? Vill så gärna ha de :) Ha en bra dag på mandel!

den 9 februari 2010 @ 09:26

Cathrine

Åh så gott det ser ut!
Lägg gärna ut receptet.

den 9 februari 2010 @ 09:30

M

Om man tittar på mitt kontoutdrag gillar jag oxå mandelns sortiment=) Ett litet tips som vi mandelberoende skulle gilla vore om du och evelina fotades i lite olika outfits med kläder som finns inne och text till varje. Typ som du gör med dina skyltdockor. Vet att ni fotar dagens och lägger ut men det måste ju finnas hur många olika kombinationer som helst. Vi vill ju se kläder, kläder och ännu mera kläder.

den 9 februari 2010 @ 09:36

Anita

Snälla Eva har du tid att lägga ut receptet? Brödrecept kan man inte få för många av.Mvh Anita

den 9 februari 2010 @ 09:41

Eva svarar

M, vår plan är att jobba mer med kombintaioner så ni ska få bra tips på outfits från oss, nu har vi våra stora flytt till större lokal som tar mkt tid men vi vi hoppas komma igång med fler bilder framöver =)
Recept kommer på brödet ;P

den 9 februari 2010 @ 09:45

Mona

När kommer det in mera vårjackor och kommer det nån fler från Object?

den 9 februari 2010 @ 09:45

Stina

väntar med spänning på brödet! lite nyfken bara på hur en Gi-dag ser ut i matväg. ?? Typ vad alla mål kan innehålla. Tack för en toppenblogg! Ni har det bästa kläderna!

den 9 februari 2010 @ 15:53

Eva svarar

Mona, i dag kom det in en från OOBJECT och nu i veckan kommer det in två till vårkappor.

den 9 februari 2010 @ 17:34

Eva svarar

Stina, ett vardagstips på en GI-dag: gröt med frysta bär, nötter och kanel på. Lunch: kyckling-sallad, midag: ungsbakad lax med fullkornsbulgur till och massa grönsaker =) Avslutning på dagen för att få fart på förbränningen: ett stort glas med varmt vatten med färsk ingefära och citron i.

den 9 februari 2010 @ 17:37

Linda

Ungefär hur mycket ingefära och river du den eller vad gör du?
Du skrev tidigare i bloggen om en bra GI-kokbok.
Vad heter den?

den 9 februari 2010 @ 21:24