Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

En dagens på Evelina och Emmelie...

8 juni 2011 10:28
  Outfits   

Evelina har på sig kjolen "Tour Skirt", skjortan "Ivy" och armbandet "Dat" som kommer upp idag. Emmelie har på sig coola byxorna "Buus" och "Officiel Long Tank".

Armbandet dat, vad är det. Brett el består av flera armband och i vilket material....ser inte på bilden

den 8 juni 2011 @ 10:36

Evelina svarar

Det består av massa olika armband med pärlor, läderband m.m. Det kommer strax upp på webshopen så du kan se en närmre bild ;)

den 8 juni 2011 @ 10:43

Mona

Jag har suttit och tittat på era klänningar och tunikor. Jag tycker att ni skall lägga till en bild till när ni fotar. Det är en profilbild, alltså att ni står så att man ser er från sidan, helt rakt. Just för att man skall se hur klänningen faller. Ibland kan kläningar se snygga ut men när man själv får hem den och tar på sig den och ställer sig i profil så "putar" den ut så att man får en "gravid"känsla och det gillar inte jag. I de "poser" ni står i nu så är det omöjligt och se detta vilket gör att man i onödan beställer och sedan tvingas att skicka tillbaka. Det kanske skulle underlätta jobbet för er också, jag vet inte men för mig som kund är det definitivt bra. Ett tips bara :)!

den 8 juni 2011 @ 10:46

J

Håller med Mona, det vore bra. Jättebra förslag Mona.

den 8 juni 2011 @ 11:05

Elin

Hej Eva!!
Undrar vart "Fri frakt"-plaggen har tagit vägen. Har ni tagit bort det eller??
Inte för att JAG inte kan lägga fraktkostnaden, men jag hittade flera plagg där som jag "inte sett" tidigare. Det blev som en liten tips sida för min del ; ) Ser ju inte allt när man skrollar igenom de olika sidorna med kläder. Blir ju "blind" efter ett litet tag med alla fina plagg.

den 8 juni 2011 @ 11:20

L

Håller också med Mona.

den 8 juni 2011 @ 11:27

Kalle på Mandel

Tack Mona för tipset. Vi arbetar för att utveckla vårt foto hela tiden och vi kommer laborera med vissa saker inför hösten. Om det blir exakt detta kan jag inte lova men vi jobbar för att man ska få en så korrekt uppfattning som möjligt. Jag har tidigare (helt korrekt) fått kritik för att det är svårt att se detaljerna på de svarta plaggen. Detta har jag haft som fokus det senaste och jag tror faktiskt att det blivit bra nu.

den 8 juni 2011 @ 11:29

S

Jättebra tips Mona... :)

den 8 juni 2011 @ 11:59

Kalle på Mandel

Elin, nu kör vi fri frakt om man använder Klarnas kontotjänst och vi ville inte köra båda samtidigt. Sedan hade det faktiskt inte så stor effekt med den fria frakten och då ska vi hitta på bättre sätt att lyfta fram plagg man glömt. Vi jobbar på detta!

den 8 juni 2011 @ 14:04

Malin

Ärs summer baggy knickersen borttagna för rea?

den 8 juni 2011 @ 17:58

Kalle på Mandel

Malin, nej tvärtom det kommer påfyllning med ny färg. Den är tillfälligt bortplockad för uppdatering av lagret. Kommer upp igen vid 11.00 imorgon.

den 8 juni 2011 @ 19:04