Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Lite ändrade planer...

6 december 2011 09:07
  Outfits   

I dag ska jag jobba hela dagen i butiken i stan så jag hoppas ni är många shoppingsugna som kommer till mig i dag=)

Jag tänkte starta dagen på webshoppen för att dubbelkolla allt vi jobbade med till sent i gårkväll med de FANTASTISKA "älskad"-smyckena men helt plötsligt kom värsta hagelskuren så det dånade i fönsterrutorna här hemma. Nu liger här ett tunt vitt täcka på marken... och det är ju fint... men inte om inte hunnit byta till vinterdäck så jag är snällt kvar hemma en timme till så det hinner smälta bort ;P

Jag startar alltså dagen i butiken i stan i stället så bilder från webshoppen får ni på alla tre tjejerna i dag =)

Jag har på mig suveräna "funky highwaist" i rosa (looooove them), "officiel"-linne, toppen "connie zip", kavajen "gable" och scarfen "Bequins".

Var nu med här klockan 11 när de efterlängtade "älskad"-smyckena kommer upp för de är sååååå fina och en riktigt dunderbra julklapp till alla nära och kära =D

anonym

Eva vet du om mio 30 kommer kl elva????

den 6 december 2011 @ 09:17

Raija

Eva kommer du att ta in Edblads Malin ring Jätte Fiiin,snyggt kläd som vanligt ,vad kommer mer i dag????)/ 7kallt utanför ludvika

den 6 december 2011 @ 09:21

Annika

Vad kostar en Älskad- berlock(enkel utan pärla)+kedja?

den 6 december 2011 @ 09:21

Helena

Ja nu är det riktigt halt ute,gäller att vara försiktig.
Vad mer för kul kommer upp idag?Ha en bra dag!

den 6 december 2011 @ 09:21

Eva svarar

Raija, nu har jag kollat in Malin-ringen och den var superfin så den kommer jag att beställa in. Jag måste bara kolla igenom vad mer jag ska passa på att beställa samtidigt så det kan ta några dagar men troligvis är den här nästa vecka hoppas jag=)Mio 30 har inte kommit ännu, vi förvarnar här innan såklart=)

den 6 december 2011 @ 09:23

Eva svarar

Annika, bara sjäva berlocken (den enkla utan pärla som hänge) kostar 199 kr och kedjorna kostar mellan 169 kr - 199 kr tror jag det var (sitter ju hemma nu så jag har inte exakt pris här).
I dag kommer två superfina tunikor in och sedan är det massa massa fina smycken - både berlocker, kedjor, armband (både till tjej och kille), ring och en liten fin pärla som man kan fästa på "älskad"-armbandet som är såååå fin.

den 6 december 2011 @ 09:26

Lina

Frågar igen vad som skiljer zip-leggingen från i går från dom på bloggen häromdagen? Vilka är kraftigast? Gäller ju att vara snabb på köpknappen!

den 6 december 2011 @ 09:32

Eva svarar

De som kom i går var lite kraftigare så de värmer gott och de som jag visat på bloggen (som kommer precis innan jul) är lite blankare i kvaliteten =)

den 6 december 2011 @ 09:34

Lina

Tack då avvaktar dom som tog slut i går...:-)
Förresten, kan man sätta berlocken på vilket armband som helst med ögla?

den 6 december 2011 @ 10:17

Eva svarar

Ja det är ett karbinlås på berlockerna så det borde passa ;)

den 6 december 2011 @ 10:44