Modebloggen - trendspaning - modetips - branschnyheter

Fredagsfikan...

12 oktober 2012 09:55
  Övrigt   

Mmmmmm så här har vi startat dagen här på webshoppen=)
I dag var det premiärbakning för vår nya tjej Sofia och kolla in vilka smarriga cupcakes hon bakade här, gissa om vi är proppmätta här nu;P

Anna

Åh, recept tack! :-)

den 12 oktober 2012 @ 10:01

Anonym

Gud va goda som såg ut.....

den 12 oktober 2012 @ 10:01

Anna W

Ooooh! Ser helt underbara ut!!!!

den 12 oktober 2012 @ 10:14

Katarina

Åh vad gott! Här blev det macka och clementin ;-)

den 12 oktober 2012 @ 10:15

S

Får vi se Sofia på bild idag då? :)

den 12 oktober 2012 @ 10:19

L

Receptet vore kanon! Mycket fina! :)

den 12 oktober 2012 @ 10:28

Eva

Nu ligger dagens-fotot upp på oss alla så nu kan ni se Sofia också för första gången här på blogen=)

den 12 oktober 2012 @ 10:37

Fina

Mmmmm De ser lagom små ut eller är det bilden? Recept - ja tack!

den 12 oktober 2012 @ 10:39

Eva

Sofia tar med sig recepetet på måndag och skriver ner det där här då till er=)

den 12 oktober 2012 @ 11:56

Sofia

Choklad cupcakes med vit chokladfrosting ca 20 st.
3 ägg
2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
50g smör
2msk kallt kaffe
100g mörk choklad
1dl gräddfil
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 nypa salt
Ev. 75 gram nougat

150g smör
100g vit choklad
200g cream cheese
Ca 6dl floursocker

Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt.
smält smöret på låg värme. Ta kastrullen från plattan. Blanda ner kaffe och hackad choklad och rör om till chokladen smält. Rör sedan i gräddfilen.
Blanda mjöl, bakpulver, kakao och salt noga i en bunke. Vänd sedan försiktigt ner mjölblandningen och smörblandningen i äggsmeten. Tryck eventuellt ner en bit nougat i varje form. Fyll muffinsformarna till 2/3 och grädda sedan mitt i ugnen.

Vispa rumsvarmt smör luftigt, smält chokladen och låt den svalna. Vispa smöret och chokladen och tillsätt sedan cream cheesen och florsockret och spritsa eller bred på cupcakesen när de svalnat.

den 15 oktober 2012 @ 16:39

M

Hur länge skall de vara i ugnen?

den 23 oktober 2012 @ 14:31