Grattis i förskott Joline!!!
GRATTIS Joline !!!Hoppas att du får en riktigt mysig födelsedag.
Vilket härligt gäng ni är!
Ha en underbar helg, allihop och Grattis i förskott söta Joline.
Grattis Joline!
Trevlig Helg!
Stort GRATTIS finaste Joline! Ha en toppen födelsedag och må så gott!=)=) Kramis
GRATTIS JOLINE!!! Och trevlig helg alla fina Mandlar och Mandelkunder.....och ha en riktigt mysig resa Eva och Kalle,för visst åker ni nu i helgen? Och det är väl bara en vecka??....annars får jag söka hjälp för Mandelblogg-abstinens...hihi :-)
Grattis Joline!
I dag hann jag med en order. Skönt.
Ha en härlig helg allihopa!
Recept på kakan mottages gärna!
tackar tackar=)
Hi hi hi Lena, vi är bara borta en vecka och nu ska ni veta att bloggen kommer det vara full fart på ändå för nu kommer tjejerna skriva inlägg när vi är iväg och Alice kommer såklart fota och filma så du ska nog klara dig utan att söka hjälp;P
Stort Grattis Fiina Joline :) Vilket härligt gäng ni är :) Ohhh kakan ser såå smarrig ut Sofia=) Ha en underbar resa nu Eva & Kalle och bara njut av värmen & varandra ::)) Kramizar
Tack snälla vad gulliga ni är! Hoppas ni får en underbar helg!!! =)
Är inte barnen med på resan? Vart bär det hän?
Grattis grattis Joline!! :)
Självklart är barnen med på resan, nu åker vi iväg på sportlovet och det är Gran Canaria som vi ska till=)
Stort GRATTIS Joline!!!! Ha en underbar helg!!! =)=)=)
Grattis Joline :) måste bara säga att det är så kuuuul med de här små film snuttarna, fortsätt med det! Trevlig helg!
Grattis !! å trevlig resa . Receptet på kakan vore bra . Trevlig helg :)
Här kommer receptet på kakan, som flera av er frågade om.
”Tant Annas hemliga mandel- och nougatkaka”
Ingredienser: 4ägg (delade), 400g grovriven mandelmassa, 100g smält smör, 1 tsk bakpulver, 125g nougatmassa, 1 påse mandelflagor (rostade).
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop äggulorna, mandelmassan, smöret och bakpulvret.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum i en annan ren bunke.
Vänd ner äggvitorna i smeten.
Häll smeten i en smörad och bröad form och grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter. Lägg folie över kakan efter 25 minuter för att kakan inte ska bli för mörk. Låt den sedan svalna på galler.
Smält nougaten över vattenbad och bred den på och runtom kakan.
Dekorera med de rostade mandelflagorna.
Tack för receptet Sofia, den ser jättegod ut! :) Och grattis Joline! Ha en bra helg alla som läser här :)
Grattis Joline! Är lite nyfiken... vad var det i det andra paketet? Trevlig helg!
Tack så hemskt mycket! =)
Anne - det var en jättefin karaff i det andra paketet!
Tack för receptet !! passar bra att baka den nu i veckan när jag ska ha kalas :))